Kapama Karula

Kapama Private Game Reserve

Karula betekent ´plaats van vrede´ en de lodge is een prachtige plek om te ontspannen!

Ligging

Kapama Karula is gelegen in het Kapama Private GR, aan de oever van de Klaserie riveir, die het hele jaar vol water staat. Hoedspruit Airport ligt op ca. 40 km en Johannesburg op ca. 460 km.

Lodge

Het open hoofdgebouw beschikt over een gezellige lounge met open haard, eetkamer, bar, wijnkelder, wifi, een zwembad met zonneterras, een fitnesscentrum, een spa, een sauna en een boma voor een romantisch diner onder de Afrikaanse hemel. De rivier stroomt langzaam langs het schitterende zwembad en trekt wild aan om te zwemmen of om hun dorst te lessen. Er worden ook veel vogels waargenomen. Activiteiten: safari’s en bush andelingen. Voor een rustieke nacht onder de sterren is er een Sleep-Out.

Accommodatie

2 luxueuze en comfortabele safaritenten en 5 grote suites en 5 superior suites, alle met eigen badkamer met bad en buitendouche, airco, koffie/theefaciliteiten, haardroger, minibar, kluisje, telefoon en een terras met vrij uitzicht op de Klaserie rivier. De suites hebben ook een lounge en een binnendouche en tevens een fantastisch 260 graden uitzicht door grote ramen. De superior suites hebben nog een extra eigen zwembad en zonneterras, 2 van de suites hebben 2 slaapkamers voor gezinnen met max. 2 kinderen.

Inclusief

Volpension, 2 safari-activiteiten en transfers van/naar de luchthaven van Hoedspruit.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten.