Leshiba Mountain Retreats

Lodge die harmonieus is geïntegreerd in de natuur, met buitengewoon design – creatief, kunstig en authentiek. Bovendien is er een veelzijdige dierenwereld. (ID: 131964)

Ligging

op 1.200 m hoogte in het malariavrije, private Leshiba Wilderness Reserve in de Soutpansberg Mountains, op ca. 1 u. rijden van Louis Trichardt en 5 u. van Johannesburg. Voor de beklimming moeten voertuigen beschikken over een redelijke vrije hoogte boven de grond. Transfer mogelijk tegen toeslag.

Accommodatie

In de bekroonde en milieuvriendelijke lodge is geen elektriciteit. Er is een eetkamer, open haard, lounge, honesty bar, gratis wifi, spa en zwembad met panoramaterras. Het badhuis is iets heel bijzonders: u kunt er in open lucht baden. Inbegrepen activiteiten (1 per dag): safari of bushwandeling. Talrijke wandelwegen in de omgeving.

Kamers

Venda Art Lodge, geïnspireerd op een authentiek Afrikaanse dorp, bestaat uit 5 eenvoudige standaard kamers met eigen, open badkamer. De 2 ruime suites zijn afgelegen en bieden veel privacy, beschikken over een kitchenette, ruime badkamer met binnen- en buitendouche, lounge, verwarming, plunge pool en terras. De 3 Lavish suites hebben geen kitchenette, maar wel een minibar, haardvuur en slaapbank voor 2 kinderen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, 1 activiteit, conservation fee.
Exclusief: bergtransfer.
Kinderen: alle leeftijden welkom, driepersoonskamers niet mogelijk.