Mopane Bush Lodge

Mapungubwe National Park

Deze lodge wordt persoonlijk gerund door de eigenaren en ligt in een fantastisch landschap, ideaal voor een ontspannen verblijf. Een paradijs voor vogelliefhebbers en wandelaars!

Ligging

Mopane Bush Lodge ligt in een 6.000 ha groot natuurreservaat met enkele antilopen, giraffen, koedoes, zebra’s en veel vogelsoorten. Het reservaat grenst aan het Mapungubwe NP en ligt in de nabijheid van de grens met Botswana (Tuli Block) en Zimbabwe. Het Krugerpark is ca. 2 u. rijden.

Lodge

Lounge met open haard en een kleine bibliotheek, open restaurant, boma, zwembad, bar en parkeergelegenheid. Inbegrepen activiteiten: safari’s op het eigen terrein, begeleide wandelingen en fietsen in Mapesu Nature Reserve. Er zijn meerdere gemarkeerde wandelpaden. Optionele activiteiten: een bezoek aan het Mapungubwe NP en de rotsschilderingen.

Accommodatie

8 rietgedekte ruime chalets met eigen badkamer, kluisje, haardroger, koffie/theefaciliteiten, buitendouche, privéveranda en kraal met uitzicht op de bush.

Inclusief

Volpension en safari-activiteiten in het Mapesu Nature Reserve. Vanaf 2 nachten dagelijks 1 activiteiten in het Mapungubwe NP.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, safari-activiteiten in het Mapungubwe NP en overige activiteiten.

Kinderen

Onder 0-1 jaar gratis, 2-11 jaar korting.