Safari Plains

Een lodge voor de hele familie. Hier kunt u zich afzonderen en unieke ervaringen opdoen. De kinderen worden echte rangers tewijl de ouders zich ontspannen. (ID: 147440)

Ligging

in het 12.000 ha grote Mabula GR, voor de Waterberg, ca. 185 km van Johannesburg.

Accommodatie

In het lichtrijke hoofdgebouw op deze familielodge vindt u een combinatie van hoogstaand interieur met een Afrikaans rieten dak. U vindt hier het restaurant, de gezellige bar, een lounge en een shop. Het grote terras loopt volledig langs het zwembad en kijkt uit op de drinkplaats. U kunt hier en in de wellness heerlijk ontspannen. ’s Avonds geniet u van een verwarmend vuurtje onder Afrika's sterrenhemel. Er worden verschillende kinderactiviteiten aangeboden. Inbegrepen activiteiten: safaritochten. Optionele activiteiten: bushwandeling en safaritochten te paard.

Kamers

20 safaritenten die veel comfort en luxe uitstralen. Geniet vanop de gezellige schommel op het grote houten terras van het unieke uitzicht op de savanne. 10 tenten zijn geschikt voor gezinnen, enkele hebben 2 slaapkamers. De 6 luxe tenten zijn iets groter en hebben ook een leefruimte. Elke tent beschikt over een eigen badkamer, koffie/theefaciliteiten, minibar en airco.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten.
Exclusief: vergunningskosten (ZAR 393 per auto)
Kinderen: zijn welkom, 0-5 jaar gratis, 6-18 jaar met korting op de kamer van de ouders.