Little Mombo Camp (FC)

Adres

Mombo Island, Okavango Delta, Botswana

Ligging

Little Mombo Camp is een uitbreiding van het Mombo Camp: ze delen hetzelfde eiland binnen de Okavango Delta. Het biedt hetzelfde overvloedig aanwezige wild en is één van de beste safariplaatsen in Botswana. Little Mombo Camp kijkt uit over een prachtige graasvlakte gevuld met wilde dieren. Het hoogtepunt hier is de concentratie aan graasdieren en roofdieren - inclusief de grote katten. De gasten zullen er ook luipaarden, grote kuddes buffels, wilde honden, zebra’s, witte neushoorns, hyena’s, giraffen, gnoes en cheeta’s ontmoeten.

Accommodatie

Het safarikamp is gebouwd onder grote bomen die voor schaduw zorgen. De 3 grote gastenkamers onder canvas zijn comfortabel en ruim en bieden en-suite faciliteiten. De buitendouche is er voor hen die dichter bij de natuur willen douchen. Het Little Mombo Camp telt slechts drie kamers, het kan ook in z’n geheel worden afgehuurd.

Faciliteiten

Little Mombo Camp heeft zijn eigen dineerruimte, keuken, lounge en plonsbad uitkijkend over de open vlakte tegenover het kamp en biedt dezelfde ervaring en standaarden als het Mombo Camp.

De activiteiten omvatten ochtend en namiddag safari’s in open 4x4 voertuigen.