Chief´s Camp

Chief’s Island staat garant voor uitstekende safaribelevenissen en een luxueus toevluchtsoord in het hart van de Okavango Delta. (ID: 169)

Ligging

Chief’s Sanctuary Camp ligt op het noordwestelijke punt van Chief’s Island. De lagunes, met papyrus en riet omzoomde kanalen, waterwegen tussen mopani- en acaciabossen en palmbomen vormen een fascinerend decor voor game drives en mokorotochten (afhankelijk van het waterpeil).

Accommodatie

Het hoofdgedeelte van het camp bestaat uit uitnodigende zitplaatsen binnen en buiten, een eetgedeelte met bar, bibliotheek en fitnessruimte, en een haard. U geniet op elk moment van een uitzicht op de overstroomde omgeving. Ontspannen kunt u ook aan het zwembad of in de spa. Er worden ook interessante culturele avonden onder de sterren georganiseerd en er is een oriëntatieruimte waar de goed opgeleide gidsen hun kennis delen. Het aparte kindergedeelte biedt allerlei speelmogelijkheden en interacties met de plaatselijke flora en fauna. Inbegrepen activiteiten: ochtend en middag game drives, mokorotochten (afhankelijk van het waterpeil), sterren kijken en culturele avonden. Optionele activiteiten: spabehandelingen, helikoptervlucht.

Kamers

12 luxueuze suites met badkamer, terras met uitzicht op het overstromingsgebied, elektriciteit en noodtelefoon.

 

10 uiterst ruime luxe bungalows voorzien van een terras met plunge pool en uitzicht over het overstromingsgebied. Elke bungalow beschikt over een badkamer met binnen- en buitendouche en een vrijstaand bad, muskietennetten, airco, een espressomachine en een minibar. Voor vrienden die samen reizen biedt de Geoffrey Kent Suite (620 m²) pure luxe. De accommodatie bestaat uit 2 ruime slaapkamers, elk met privébadkamer, overdekt terras en privézwembad. Er is ook een gezellige lounge, een privéboma, een ruim terras met ongelofelijk uitzicht, eigen personeel en een privésafarivoertuig voor exclusieve game drives.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park.
Exclusief: fooien, persoonlijke uitgaven, overige drankjes.
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar. Kinderen van 6-15 jaar overnachten in de kamer van de ouders. Gezinnen met kinderen van 6-15 jaar moeten een privé safarivoertuig boeken. Prijzen op aanvraag.