Lewa Wilderness

Het reservaat strekt zich uit over 62.000 ha ongerept land en herbergt een grote diversiteit aan dier- en plantensoorten. In een bloeiende tuin vol vrolijk getjirp van vogels ligt Lewa Wildernis, een van Kenia’s oudste en vriendelijkste lodges. (ID: 121336)

Ligging

ten noorden van Mt. Kenya. De besneeuwde toppen van de berg domineren vooral het uitzicht naar het zuiden toe. In het noorden creëert de berg een adembenemend uitzicht op het NP.

Accommodatie

De lodge is gebouwd in de stijl van een ranch en beschikt over een gezellige lounge, zwembad met zonneterras, bibliotheek, fitness en stallen met 30 paarden en pony’s. Te paard (of pony) heeft u de gelegenheid om heel dicht bij antilopen, zebra’s en giraffen te komen. Het restaurant heeft een fraai uitzicht op de omgeving en u kunt er tijdens het diner genieten van de geluiden van de Afrikaanse nacht. Een buitengewone ervaring is een vlucht in een open dubbeldekker over bush en slenken.

Kamers

9 exclusieve cottages met badkamer en gezellige lounge met open haard. Het terras kijkt uit op de vallei en rivier, waar olifanten, giraffen, neushoorns en zebra’s komen drinken.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, gemeenschappelijke safari-activiteiten, lokale drankjes, wasservice, Lewa conservancy fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige drankjes, fooien.
Special: incl. luchthaventransfer en activiteiten (safaritochten overdag en ’s nachts samen met de andere gasten van de lodge, uitstapjes te paard of kameel, bezoek aan prehistorische steden en nabije dorpen en scholen en aan het Lewa Wildlife Conservancy)