Loldia House

Leven zoals ten tijde van de oude kolonisten aan de noordwestelijke oever van Lake Naivasha. (ID: 151970)

Ligging

Loldia House ligt ca. 2,5 u. rijden van Nairobi.

Accommodatie

Het originele farm house uit de Tweede Wereldoorlog toont hoe de kolonisten hier vroeger in de Grote Slenk leefden. Het ligt in een 2.600 ha groot natuurreservaat dat zich uitstrekt van de oevers van Lake Naivasha tot aan de rand van het weelderige Eburu bos. Nijlpaarden, waterbokken, impala’s, wrattenzwijnen en giraffen grazen dag en nacht op het terrein. Naast het zwembad tussen eeuwenoude vijgenbomen met uitzicht op het meer en Mt Longonot kunt u genieten van massages in de spa (optioneel). Wandelingen, game drives, paardrijden en boottochten worden eveneens aangeboden. U kunt ook op safari gaan naar Lake Nakuru om er neushoorns en flamingo’s te spotten, of naar Hell's Gate National Park, Eburu Forest en Lake Elementeita.

Kamers

u overnacht in een oud farm house of in cottages (8 kamers) met badkamer en fantastisch uitzicht op de mooie tuin, het meer en de vulkaan Mt. Longonot.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, wasservice, boottochten Lake Naivasha.
Exclusief: premium drankjes, entreegelden Nakuru NP (USD 80-100 p.p.p.d.), Hell’s Gate NP, Lake Elementaita & Cresent Island, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.
Kinderen: 0-2 jaar gratis, 3-16 jaar korting in de kamer van de ouders.
Special: Geen eenpersoonskamertoeslag van januari tot juni en in de periode 01.11.2024-15.12.2024.