Naivasha Sopa Lodge (MC+)

Adres

P.O.BOX 72630-00200, Lake Naivasha, Naivasha, Kenia

Ligging

De Naivasha Sopa Lodge is een wat grotere lodge die ligt aan de zuidzijde van het Naivasha meer, omgeven door uitgestrekte tuin met veel acaciabomen. Door de gunstige ligging treft u hier meer dan 400 verschillende soorten vogels.

Kamers

De lodge beschikt over 21 cottages, met elk 4 kamers. Twee kamers bevinden zich op de begane grond en twee kamers op de eerste etage. De kamers zijn sfeervol en klassiek ingericht met veel mahoniehout en zijn voorzien van een balkon of terras. De verzorgde en-suite kamers hebben een schitterend uitzicht over de lodge en het meer. De kamers op de bovenste verdieping hebben een eigen balkon waar u kunt relaxen of wild “spotten”. Op verzoek wordt een tv en minibar op de kamer geplaatst.

Faciliteiten

De Naivasha Sopa Lodge heeft 3 bars, 2 restaurants, een loungeruimte, zwembad, tv-ruimte, fitnessruimte en een souvenirwinkeltje. In het grote restaurant serveert men een combinatie van Europese, Afrikaanse en Aziatische gerechten. Voor een pizza of pastagerecht kunt u terecht in de Pizza & Grill. Er worden diverse excursies georganiseerd, zoals een boottocht over Lake Naivasha. In de omgeving van de lodge kunt u zich vrijelijk bewegen tussen kuddes giraffen, zebra’s, gnoe’s en gazellen, een unieke belevenis.