Lianshulu Lodge (MC+)

Adres

Mudumu National Park, Namibië

Ligging

De Lianshulu Lodge is gelegen in een privé concessie in het Mudumu National Park in het oosten van de Caprivi strook te Namibië, Afrika. De lodge biedt een schitterend uitzicht op de Kwando rivier. Persoonlijke service, uitstekend eten en schitterende natuur maken uw verblijf compleet. Deze lodge biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor diegene die genoegen nemen met iets minder wild dan in Botswana, maar wel van dezelfde schitterende natuur willen genieten.

Kamers

De tien chalets en de familiechalet (voor vier personen) van Lianshulu Lodge zijn uit steen en riet opgetrokken. Allen zijn zij individueel en ruim ingericht, authentiek gemeubileerd en voorzien van een veranda waar u kunt genieten van alle privacy en ononderbroken uitzichten. Doordat de chalets op afstand van elkaar gebouwd zijn en Lianshulu onderdak biedt aan maximaal 24 gasten tegelijk, zijn rust en privacy gewaarborgd.

Faciliteiten

De Lianshulu Lodge biedt een restaurant en een lounge welke door het rieten dak zeer sfeervol aandoen. Deze lopen uit op een houten dek, vanwaar u over de Kwando River en de uitgestrekte vlakten kunt uitkijken. Met een beetje geluk ziet u vanuit hier ook wild lopen. Wanneer het ’s avonds kouder wordt, kunt u terecht bij de openhaard met een boek uit de bibliotheek en overdag kunt u verkoeling zoeken bij het zwembad. Lianshulu staat bekend om zijn goede keuken, waar diverse heerlijke maaltijden bereid worden. Wanneer u in Lianshulu verblijft, zijn diverse activiteiten inbegrepen; zo kunt u bijvoorbeeld ’s ochtends safari’s in het Mudumu National Park maken. Deze worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren gidsen en in open 4x4 Landrovers. Zowel begeleide wandeltochten als romantische sunsetcruises op de Kwando rivier behoren tot de mogelijkheden.

Voor vogelspotters zijn hier zo’n 400 verschillende vogelsoorten te ontdekken. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan een traditioneel dorpje of een visexcursie te maken.