Linyanti Bush Camp (MC)

Dit safarikamp is gelegen in een privégebied en biedt o.a. als specialiteit wandelsafari’s aan.

Ligging

Het Linyanti Bush Camp ligt aan de rand van het overstromingsgebied van de Linyanti rivier. De vliegtijd vanaf Maun per klein vliegtuig bedraagt 50 min. en vanaf Kasane 40 min.

Camp

het sfeervolle ´hoofdgebouw´ van het Linyanti Bush Camp is een open eettent, die indien gewenst gesloten kan worden, met prachtig uitzicht op het Linyanti moeras. In de eettent staat een grote eettafel, een comfortabele zithoek met sofa’s, een boekenrek met literatuur en een bar. Verder is er elektrische verlichting. Het kamp biedt dag- en nachtsafari’s per open terreinwagen, een observatiepunt en gespecialiseerde bush wandelingen. Het Linyanti Ebony Camp is een zustercamp met dezelfde inrichting en een eigen eettent en zwembad. Ideaal voor kleine groepen.

Accommodatie

6 grote safaritenten met een eigen badkamer. Alle staan op een verhoging. De tenten zijn voorzien van een groot tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, 2 nachtkastjes met elektrische lampen, een kaptafel met spiegel, bagageruimte en een kleine sofa of stoel. De badkamer heeft een wastafel & bad/douche/toilet. Het Ebony Camp heeft 4 tenten, waarvan 1 familietent voor 2 volwassenen en 2 kinderen vanaf 7 jaar.

Inclusief

Volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed) en transfers van/naar de luchthaven van Saile.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, vluchten, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Kinderen

Welkom vanaf 7 jaar.

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.