Het westen van Madagaskar

10 dagen van/naar Antananarivo(ID: 148384)

Over de reis

Deze tour is geschikt voor sportievere en avontuurlijke reizigers. U baant zich een weg doorheen de beroemde Tsingy via smalle wegen en steile tredes. Ontspannen kunt u aan het strand in Morondava.

In een oogopslag

  • 10 dagen privérondreis van/naar Antananarivo
  • Engels- of Franstalige reisbegeleiding
  • bezoek aan het veelzijdige westen
Vanaf € 1.801 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Antananarivo.

Ontvangst op de luchthaven en transfer naar het hotel. Rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting: Overnachting Hotel Le Palissandre.

Dag 2: Antananarivo - Morandava (ontbijt).

Transfer naar de luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar Morandava. U wordt opgewacht aan de luchthaven en naar het hotel gebracht. Geniet deze avond van een prachtige zonsondergang.

Overnachting: Overnachting Hotel Renala Au Sable D'Or.

Dag 3: Morondava - Kirindy (ontbijt).

Na het ontbijt rijdt u langs enkele dorpen door de beroemde Allée Baobab, een straat die aan beide kanten omzoomd wordt door baobabs. U bezoekt het privéreservaat Kirindy Forest waar u met wat geluk sifaka's, tenreks, reptielen en verschillende vogelsoorten kunt spotten.

Overnachting: Overnachting Kirindy Lodge (eenvoudige lodge).

Dag 4: Kirindy - Belo - Bekopaka (ontbijt).

’s Morgens bezoekt u het reservaat nogmaals voor u naar Tsimafana rijdt. Daarna wacht u een veerboottocht op de Tsiribihina rivier naar Belo. Na een rit op zandige wegen en door tropische wouden en savanne bereikt u Bekopaka. Kort voor u daar aankomt, gaat u opnieuw op korte veerboottocht op de lokale Manambolo rivier.

Overnachting: 2 overnachtingen Le Grand Hotel du Tsingy.

Dag 5: Bekopaka (ontbijt).

Het hoogtepunt vandaag is een bezoek aan de grote Tsingy. Een deel van de Tsingy staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Deze bizarre rotsformaties ontstonden miljoenen jaren geleden. De wandeling duurt ongeveer drie tot vijf uur en is vrij vermoeiend. U wandelt voortdurend bergop en bergaf en klimt af en toe steil omhoog. Hiervoor draagt u een klimgordel. De wandeling vergt uithouding en conditie. In de namiddag kunt u de kleine Tsingy bezoeken (optioneel).

Dag 6: Bekopaka - Belo - Morondava (ontbijt).

U vaart met de lokale veerboot op de Manambolo rivier. Aansluitend rijdt u naar Belo sur Tsiribihina waar u opnieuw plaatsneemt op een veerboot. Neem uw camera bij de hand wanneer u rond zonsondergang de Allée Baobab bereikt.

Overnachting: 3 overnachtingen Hotel Cap Kimony.

Dag 7 - 8: Morondava (ontbijt).

Dagen ter vrije besteding. Maak een strandwandeling of kijk hoe de vissers van hun vangst terugkeren. U kunt vandaag ook de markt bezoeken.

Dag 9: Morondava - Antananarivo (ontbijt).

Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Antananarivo. Ontvangst door uw chauffeur en transfer naar het hotel.

Overnachting: Overnachting Hotel Le Palissandre.

Dag 10: Antananarivo (ontbijt).

Excursie naar de historische sites van Ambohimanga waar vroeger de Merina koningen leefden (UNESCO Werelderfgoed). Na de middag kunt u nog een bezoek brengen aan de ambachtsmarkt voor uw laatste souvenirs. Transfer naar de luchthaven of individuele doorreis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

148384

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • alle transfers, binnenlandse vluchten Antananarivo - Morondava - Antananarivo, vermelde overnachtingen en maaltijden, entreegelden voor nationale parken, veerboottochten, bezoek aan het Kirindy reservaat en Ambohimana, vervoer volgens programma met een Engels- of Franstalige chauffeur.

Exclusief

  • internationale vluchten, persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en overige maaltijden.

Opmerking

De Tsingy kunnen enkel van juni tot oktober bezocht worden.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Geen nieuws beschikbaar.