Ozondjou Trails Camp

Ozondjou is het Herero woord voor ´Olifantenkudde´, wat perfect bij het camp past, want het ligt vlak bij het basiscamp van de Elephant Human Relations Aid (EHRA). Het camp ondersteunt met zijn inkomsten niet alleen EHRA, maar ook lokale boeren. (ID: 118848)

Ligging

in het ongerepte landschap van zuidelijk Damaraland, aan de oever van de Ugab. Ca. 40 km van Uis, dichtbij de C35. Enkel te bereiken per 4x4. Optionele transfer.

Accommodatie

De activiteiten zijn hier het belangrijkst: wanneer u aankomt, volgt er ’s middags een gegidste tour met een lokale ’farmer’, die u bijleert over het boerderijleven in deze regio en u vertelt over de uitdagingen van het dagelijkse farmleven in een omgeving waar wilde dieren vrij rondlopen. De volgende dag gaat u mee met een team van EHRA op zoek naar woestijnolifanten. U komt ook andere wilde dieren tegen zoals zebra’s, koedoes, oryx antilopen, struisvogels en giraffen. Er is een gemeenschappelijke tent die als lounge en eetkamer fungeert, en die bovendien een vuurkorf heeft met zicht op de droge rivierbedding.

Kamers

7 ruime meru tenten, elk met eigen badkamer en een gezellig terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: 2 overnachtingen, volpension, lokale drankjes, activiteiten.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige drankjes, fooien en 4x4 transfer van/naar Palmwag.
Kinderen: welkom vanaf 16 jaar.