Etosha Village

Betaalbare luxe ten zuiden van het Etosha NP. (ID: 15347)

Ligging

op ca. 2 km van de Andersson gate van het Etosha NP; ca. 6 km van de landingsbaan bij Ongava (transfers zijn mogelijk tegen een toeslag), ca. 80 km van Outjo, op ca. 420 km van Windhoek.

Accommodatie

Deze lodge met dorpskarakter beschikt over een uitstekend restaurant, openluchtbar met tv, lounge, 3 zwembaden (waarvan 1 voor kinderen) en een winkel voor souvenirs. Aan de nabijgelegen drinkplaats kunt u met een beetje geluk de wilde dieren observeren terwijl ze komen drinken. Het concept is ideaal voor individualisten en biedt gezinnen ook een grote flexibiliteit bij hun dagplanning. Voor uw excursie naar het nationale park kunt u aan de receptie een maaltijdpakket bestellen. Optionele activiteiten: bewegwijzerde wandelpaden, halve of hele dag safari’s naar het Etosha NP en bushwandelingen.

Kamers

de 55 heldere en ruime chalets in de stijl van een Afrikaans dorp zijn stijlvol ingericht. Elke chalet heeft een eigen badkamer, muskietennetten aan de vensters, airco, kluisje, koelkast, terras, koffie-/theefaciliteiten en een extra slaapbank voor max. 2 kinderen van 0-11 jaar.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, overige maaltijden & activiteiten.
Kinderen: max. 1 kind van 0-11 jaar gratis bij de ouders op de kamer, maaltijden ter plaatse betalen.