Onguma Safari Camps

Oeroude paden van dieren kruisen de 3 droge rivierbeddingen van Onguma Private Game Reserve. Dit gebied trekt naast antilopen ook ander groot wild aan. (ID: 36190)

Ligging

het enige privéreservaat ten oosten van Etosha NP, op ca. 8-10 km van de Von Lindequist entree (afhankelijk van camp). Ca. 530 km van Windhoek.

Accommodatie

Voor elke smaak en elk budget zijn er mogelijkheden. Optionele activiteiten: safari’s in Etosha NP of in het reservaat, wandelsafari's, bezoek aan de observatiepost (hide), kinderprogramma, massages. Iets heel bijzonders is een optionele, spannende nacht in de Dream Cruiser, een op maat gebouwde kamer op een Land Cruiser. Gebouwd op twee niveaus, beneden een badkamer, terwijl het bovendek is voorzien van een slaapkamer met zithoek.

Bush Camp: het familieonderkomen van het reservaat. Het hoofdgebouw heeft een lounge, gratis wifi, terras, restaurant, zwembad, shop, speelkamer en buitenhaard.

Tented Camp: luxueuze tentenkamp aan een drinkplaats. In het hoofdgebouw is er een lounge, gratis wifi, restaurant, wijnkelder, haard en een zwembad.

The Fort: een fort in Marrokkaanse stijl met een restaurant, shop, lounge, gratis wifi, zwembad, terras en een bar in de 12 m hoge toren.

Kamers

Bush Camp: 18 Afrikaans ingerichte kamers en hutten. 12 kamers met zicht op de tuin of drinkplaats, familiekamers en een settler's kamer, elk met badkamer, airco, kluisje, muskietennet en haardroger.

Tented Camp: 7 luxueuze safaritenten, elk met eigen badkamer met binnen- en buitendouche, zinken badkuip, ventilator, kluisje, muskietennet, airco, minibar, koffie/theefaciliteiten, haardroger, terras.

The Fort: 11 bush suites met badkamer, binnen- en buitendouche, kluisje, minibar, airco, muskietennet, koffie/theefaciliteiten, haardroger, telefoon, terras. De honeymoonsuite heeft bijkomstig een lounge, tv, open haard en buitenbad. De sultan suite ligt op de bovenste etage met open haard, tv en dvd-speler.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension, transfer van/naar airstrip, conservation fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, overige maaltijden, drankjes, optionele activiteiten.
Kinderen: welkom in Bush Camp, korting tot 0-11 jaar bij de ouders op de kamer (korting op aanvraag). In The Fort vanaf 7 jaar en in het Tented Camp vanaf 12 jaar. Op safari’s vanaf 11 jaar en tijdens bush wandelingen vanaf 16 jaar welkom.
Special: Vanaf 3 nachten krijgt u korting.