Onguma Safari Camps

Oeroude paden van dieren kruisen de 3 droge rivierbeddingen van Onguma Private Game Reserve. Dit gebied trekt naast antilopen ook ander groot wild aan. (ID: 36190)

Ligging

het enige privéreservaat ten oosten van Etosha NP, op ca. 8-10 km van de Von Lindequist entree (afhankelijk van camp). Ca. 530 km van Windhoek.

Accommodatie

Voor elke smaak en elk budget zijn er mogelijkheden. Optionele activiteiten: safari’s in Etosha NP of in het reservaat, wandelsafari's, bezoek aan de observatiepost (hide), kinderprogramma, massages.

Bush Camp: het familieonderkomen van het reservaat. Het hoofdgebouw heeft een lounge, gratis wifi, terras, restaurant, zwembad, shop, speelkamer en buitenhaard.

Tree Top Camp: een speciaal Afrikaans avontuur; u verblijft in een boomhut! Hoofdgebouw met zicht op de drinkplaats, lounge, gratis wifi, restaurant met terras en buitenhaard.

Tented Camp: luxueuze tentenkamp aan een drinkplaats. In het hoofdgebouw is er een lounge, gratis wifi, restaurant, wijnkelder, haard en een zwembad.

The Fort: een fort in Marrokkaanse stijl met een restaurant, shop, lounge, gratis wifi, zwembad, terras en een bar in de 12 m hoge toren.

Kamers

Bush Camp: 18 Afrikaans ingerichte kamers en hutten. 12 kamers met zicht op de tuin of drinkplaats, familiekamers en een settler's kamer, elk met badkamer, airco, kluisje, muskietennet en haardroger.

Tree Top Camp: de 4 rustieke tenten gebouwd op palen en verbonden door loopbruggen naar het hoofdgebouw worden momenteel gerenoveerd wegens een brand. Elk met badkamer, buitendouche, kluisje, haardroger, muskietennet, ventilator, terras.

Tented Camp: 7 luxueuze safaritenten, elk met eigen badkamer met binnen- en buitendouche, zinken badkuip, ventilator, kluisje, muskietennet, airco, minibar, koffie/theefaciliteiten, haardroger, terras.

The Fort: 11 bush suites met badkamer, binnen- en buitendouche, kluisje, minibar, airco, muskietennet, koffie/theefaciliteiten, haardroger, telefoon, terras. De honeymoonsuite heeft bijkomstig een lounge, tv, open haard en buitenbad. De sultan suite ligt op de bovenste etage met open haard, tv en dvd-speler.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension, transfer van/naar airstrip, conservation fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, overige maaltijden, drankjes, optionele activiteiten.
Kinderen: welkom in Bush Camp, korting tot 0-11 jaar bij de ouders op de kamer (korting op aanvraag). In The Fort vanaf 7 jaar en in het Tented Camp en Tree Top Camp vanaf 12 jaar. Op safari’s vanaf 11 jaar en tijdens bush wandelingen vanaf 16 jaar welkom.
Special: Vanaf 3 nachten krijgt u korting.