Onguma Bush Camp

Oeroude paden van dieren kruisen de 3 droge rivierbeddingen van Onguma Private Game Reserve. Dit gebied trekt naast antilopen ook ander groot wild aan. Elk budget en elke smaak komt hier aan zijn trekken. Onguma Bush Camp is een traditionele bush lodge, perfect uitgerust voor gezinnen. (ID: 36190)

Ligging

Onguma Private Game Reserve ligt in het enige privéreservaat ten oosten van Etosha NP. De toegangspoort Von Lindequist ligt op ca. 8 km, Windhoek op ca. 530 km.

Accommodatie

Onguma Bush Camp is het familiehuis van de Onguma Collection en biedt kinderen een veilig toevluchtsoord beschermd door een wildhek. Het centrale punt van de lodge is het rietgedekte hoofdgebouw met uitzicht op een grote waterpoel. Hier vindt u op elk moment van de dag of nacht drinkende en badende dieren. Geniet van het uitzicht vanuit de lounge, het restaurant en het ruime terras. Andere faciliteiten zijn een winkeltje, 2 massagekamers, gratis wifi en een speeltuin en speelkamer voor de kinderen. Aan het zwembad vindt u verkoeling en houdt u een siësta voor u bij de gezellige open haard nageniet van de dag en een laatste slaapmutsje nuttigt. Optionele activiteiten: game drive in Etosha of het Onguma reservaat, wandelsafari, Onkolo foto’s bekijken, kinderprogramma, massages; ontbijt of diner in de bush. Verwen uzelf met een optionele, spannende nacht in de Dream Cruiser, een omgebouwde Land Cruiser. De Adventure Sleeper werd op twee niveaus gebouwd met beneden een badkamer en boven een slaapkamer met zithoek.

Kamers

u kunt kiezen uit 18 kamers en rondavels in Afrikaanse stijl, elk met privébadkamer, airco/verwarming, kluis, klamboe, minibar, koffie-/theevoorzieningen en haardroger. De 3 rondavels met hun rieten daken en klassieke geur van Afrika zijn de meest originele en Afrikaanse kamers van het camp. De standaardkamers kijken uit op het zwembad en de tuin of de waterpoel. De kolonistenkamer - de honeymoon suite - is de grootste kamer en heeft ook een gezellige lounge. Sommige kamers hebben een eigen zitgedeelte buiten. Voor gezinnen zijn er 3 loftkamers met slaapruimte voor de kinderen op de loft, een absolute safaribeleving voor kinderen, en 3 familiekamers met 4 bedden.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension, transfer van/naar airstrip, conservation fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, overige maaltijden, drankjes, optionele activiteiten.
Kinderen: welkom in Bush Camp, korting tot 0-11 jaar bij de ouders op de kamer (korting op aanvraag). Op safari’s vanaf 11 jaar en tijdens bush wandelingen vanaf 16 jaar welkom.
Special: Bij een verblijf vanaf 3 nachten zijn er interessante pakketprijzen.