Onguma Forest Camp

Relaxte bush lodge met een vleugje vervlogen safaristijl, verscholen in het bos aan de droge rivierbedding. (ID: 133)

Ligging

in het 34.000 ha groot privénatuurreservaat Onguma, aan de droge Omuramba Owambo rivierbedding. Zeer dicht bij het Etosha NP, ca. 13 km van de Von Lindequist entree bij Namutoni.

Accommodatie

Een klassieke safari lodge met pionierskarakter. Vanaf het rietgedekte hoofdgebouw met bar, restaurant, lounge en terras en ook vanaf het zwembad heeft u uitzicht op de nabijgelegen drinkplaats. Het diner wordt geserveerd onder de Afrikaanse sterrenhemel. Gratis wifi in het hoofdgebouw. Optionele activiteiten: safari’s in het Onguma natuurreservaat of in het Etosha NP, bushwandelingen.

Kamers

11 bungalows met rieten dak in verschillende categorieën. Allemaal met eigen badkamer, veranda, muskietennet, airco, kluisje, koffie/theefaciliteiten, bush-minibar, haardroger en gratis wifi. 4 heritage bungalows in de buurt van het hoofdgebouw, 3 bush suites met 2 slaapkamers en een badkamer voor gezinnen of kleine groepen; 3 ruime explorer bungalows op een afgelegen locatie en 1 romantische honeymoon bungalow met buitendouche en hangmat.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension, conservation fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, overige maaltijden en optionele activiteiten.
Kinderen: welkom vanaf 7 jaar. 7-11 jaar de ouders in de bush suite bij de ouders toegelaten 7-9 jaar niet toegestaan op safari’s. Bushwandelingen vanaf 16 jaar.