&Beyond Ngorongoro Crater Lodge

Een stijlvolle accommodatie bij de prachtige Ngorongoro Crater. Een combinatie van luxe, levensvreugde en charme maken uw verblijf onvergetelijk. Een prachtige accommodatie die zijn weerga niet kent!

Ligging

Fantastische ligging op de zuidwestelijke rand van de Ngorongoro Crater met adembenemend uitzicht op de laaggelegen kratervloer. Vanaf Arusha te bereiken via de Lake Manyara airstrip en vanaf daar per transfer van ca. 1,5 uur.

Hotel

Een warme welkom betovert u bij aankomst, net als de gehele inrichting van de lodge. Een vakkundig samengestelde mix van Aziatische, Afrikaanse en moderne elementen verrast de gasten in iedere kamer. De lodge biedt discrete persoonlijke butlerservice en een moderne keuken die culinaire hoogstandjes op het hoogste niveau bereidt. Traditionele optredens na zonsondergang maken het aanbod compleet.

Accommodatie

De 30 kamers zijn verdeeld over 3 kampen en zijn geïnspireerd door de stijl van de Masai. Het interieur is ingericht in warme kleuren. Eén van de hoogtepunten is de badkamer met aparte regendouche, een bad en dagelijks verse rozen. Vanaf de veranda kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op de krater vloer.

Inclusief

All inclusive, 2 safari’s per dag, lokale drankjes en wasservice.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien en entreegeld nationale park.

Opmerking

Bij boeking van meer dan 2 éénpersoonskamers gelden andere prijzen.