Ngorongoro Farmhouse

Omgeven door een weelderige tuin en een nog steeds werkzame koffieplantage. (ID: 58545)

Ligging

de boerderij ligt aan de rand van het Ngorongoro Conservation Area buiten Karatu, op slechts 5 km van de toegangspoort. Arusha ligt op ca. 150 km afstand.

Accommodatie

De boerderij is het centrale gedeelte van dit farmhouse en biedt een restaurant waar u kunt genieten van de producten uit de eigen moestuin. Het biedt o.a. een lounge, zwembad en souvenirwinkel. Vanaf het zonnedek geniet u van een prachtig uitzicht op de vulkaan Oldeani. Verken de boerderij tijdens een begeleide wandeling en ontspan in de geurige tuinen. Vanuit de lodge worden excursies naar de omgeving georganiseerd.

Kamers

u bereikt de 52 kamers via paden door de exotische koffieplantage. Elke kamer beschikt over een badkamer, muskietennet en ruim terras met prachtig uitzicht op de tuin. De suites hebben ook een bad, open haard en lounge met sofa. Voor gezinnen zijn er kamers met tussendeuren.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, koffie & thee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten en entreegelden nationaal park.
Kinderen: 0-2 jaar gratis. Max. 1 kind van 3-16 jaar krijgt 50% korting in de kamer van de ouders. Kinderen van 3-16 jaar krijgen 25% korting in een eigen kamer (vanaf 3 jaar).