Wellworth Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge

Koloniale lodge met fantastisch uitzicht op de Oldeani berg, Lake Eyasi en Lake Manyara. (ID: 137032)

Ligging

de lodge ligt op ca. 9 km van de toegangspoort tot de Ngorongoro krater. Ca. 43 km naar Lake Manyara airstrip en ca. 130 km van Arusha.

Accommodatie

De luxe lodge wordt omringd door een weelderige tuin met lokale vegetatie. U vindt er meer dan 130 vogelsoorten. Op het ruime terrein staat het stenen hoofdgebouw met een grote lounge, restaurant, bar, spa, biljartkamer en bibliotheek. Voor de jongere gasten is er de Little Explorer’s Club. Leer uw eerste woordjes Swahili rond het kampvuur, geniet van een traditioneel dansoptreden met percussionisten, neem deel aan de aangeboden wandelingen of observeer de prachtige sterrenhemel. Een optionele game drive naar de nabijgelegen Ngorongoro krater mag uiteraard ook niet ontbreken.

Kamers

50 suites (ca. 50 m²) in koloniale stijl. Elk met een badkamer met binnen- en buitendouche en ligbad met prachtig uitzicht, airco, ventilator, kluisje, open haard, minibar, koffie-/theevoorzieningen en terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten en entreegelden nationaal park.
Kinderen: 0-5 jaar gratis in de kamer van de ouders. 6-16 jaar 20% korting in de kamer van de ouders en 20% korting in eigen kamer (min. 2 kinderen). Max. 2 volwassenen en 2 kinderen per kamer.