Camp Kipwe

Deze lodge past perfect in het fascinerende landschap van Damaraland met zijn grandioze rotsformaties. (ID: 36271)

Ligging

tussen de grote ronde rotsen van Damaraland, slechts 15 km van de beroemde rotstekeningen bij Twijfelfontein verwijderd.

Accommodatie

De ligging, architectuur en het gebouw zijn te vergelijken met Mowani Mountain Camp, toch is alles hier een beetje kleiner en intiemer. In het centrale gedeelte van het camp bevindt zich een receptie, souvenirshop, restaurant, terras, lounge en bar. Tevens vindt u hier een zwembad en een boma. Van de spectaculaire zonsondergang geniet u vanop een rots die in de hoogte gelegen is. Optionele activiteiten: natuurritten op zoek naar de zeldzame woestijnolifanten, excursies naar de bezienswaardigheden in de omgeving van Twijfelfontein en gemarkeerde wandelpaden van/naar de Mowani Mountain Lodge (4 km).

Kamers

Afrikaanse flair in een luchtig design. 9 gezellige rondavels en 3 ruime suites met lounge met en minibar en een privé plunge pool. Bijzonder is de badkamer in open lucht. Het droge klimaat maakt het mogelijk om hier te douchen in de frisse buitenlucht. Alle kamers hebben een kluisje, ventilator, airco, koffie/theefaciliteiten, haardroger en een privéterras met uitzicht op het landschap.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension, conservation fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien, overige maaltijden en optionele activiteiten.
Kinderen: 0-2 jaar gratis, 3-11 jaar korting mogelijk. Overnachting in een bijzetbed of kindertent.
Special: Bij een verblijf vanaf 3 nachten krijgt u korting.