Mowani Mountain Camp

Mowani betekent ´plaats van God´. Dit indrukwekkende landschap brengt dan ook rust en bezinning. (ID: 36204)

Ligging

onopvallend op een heuvel tussen de enorme rode rotsformaties met adembenemend uitzicht over het wijdse Aba Huab dal; ca. 15 km van Twijfelfontein en ca. 130 km van Khorixas.

Accommodatie

Het hoofdgebouw met lounge en restaurant is een nagebouwd traditioneel Afrikaans dorp, dat harmonieus in het landschap past. Er is een boma met kampvuur en een zwembad. Optionele activiteiten: tocht op zoek naar de zeldzame woestijnolifanten, rondrit naar de bezienswaardigheden in Twijfelfontein en gemarkeerde wandelpaden.

Kamers

15 ruime, elegante kamers op houten platformen: kamers met superior view, met view of standaard kamers. Het enige verschil is het uitzicht. Verder een luxury kamer dichtbij het hoofdgebouw met korte wegen een plunge pool. Alle kamers hebben een eigen badkamer, haardroger, kluisje, ventilator, koelkast en terras. Daarnaast is er ook een minisuite met extra lounge, satelliet-tv, minibar, airco & plunge pool. 1 mountain view suite voor luxe en een echt ´Out of Africa´-gevoel. De suite heeft een buitenbad en -douche, een lounge met eetgedeelte, een plunge pool, tv, airco, soundbar en een minibar.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension, conservation fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien en optionele activiteiten.
Kinderen: 0-2 jaar gratis; 3-12 jaar korting. Overnachting in een bijzetbed of kindertent.
Special: Bij een verblijf vanaf 3 nachten krijgt u korting.