Fish River Lodge

Het landschap aan de westkant van de canyon is uitgestrekt, leeg en oeroud. Afgelegen en rijk aan avontuur. Een plek die zo rustig is, dat zelfs uw gedachten fluisteren. (ID: 107036)

Ligging

aan de westelijke rand van de Fish River Canyon, te bereiken na 20 km op een zandweg, ca. 180 km van Keetmanshoop.

Accommodatie

Op een exclusieve locatie met adembenemend uitzicht over de canyon biedt de lodge een modern, deels monastiek ontwerp. Het hoofdgebouw huisvest de bar, het restaurant, een gezellige lounge met een grote open haard, evenals het terras & een zwembad om te ontspannen na de dag avonturen onder de Namibische zon. Optionele activiteiten: begeleide fatbiketochten of wandelingen, bijv. in de canyon, panoramische ritten, ook in de canyon; gemarkeerde wandelroutes, fatbikeverhuur. 2- en 3-daagse begeleide wandeltochten worden aangeboden van april tot september; een 3-daagse fietstocht zonder begeleiding kan het hele jaar door worden gedaan.

Kamers

20 lichte en klassiek ingerichte chalets met uitzicht op de canyon door de grote ramen van vloer tot plafond. Allemaal met eigen ruime badkamer met binnen- en buitendouche, ventilator, koelkast, kluisje, thee- en koffiezetapparaat en overdekt terras. Je kunt naar de sterren kijken tijdens een exclusieve nacht in bed op het terras (op afspraak).

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, overige maaltijden, activiteiten en fooien.
Kinderen: 0-5 jaar gratis in de kamer van de ouders, 6-16 jaar 50% korting.