Guestfarm Ababis

Authentieke boerderijervaring op een typische guestfarm met persoonlijke aandacht en goede keuken. Ababis is een van de oudste farm in Namibië. (ID: 120)

Ligging

aan de voet van het Naukluft gebergte, op ca. 80 km van Sossusvlei.

Accommodatie

Deze mooie historische boerderij stamt uit 1903 en is nog steeds actief met een grote populatie wilde dieren. Het hoofdgebouw heeft een typische veranda, zodat er altijd wel een schaduwrijk plekje te vinden is. Hier of in de gezellige eetkamer worden creatieve maar typische gerechten geserveerd, verse groenten en wildvlees van de boerderij, 's avonds graag van de grill. Voor een koel drankje kun je terecht in de Honesty Bar. In de schaduwrijke woestijntuin ligt het zwembad, dat verfrissing biedt op warme dagen.. Optionele activiteiten: gemarkeerde paden, farm tour, zonsondergangrit, Off Road tours en 4x4 rijcursus. Iets heel bijzonders is de Ababis Mountain Trail, een begeleide 2-3-daagse trektocht door het Naukluft gebergte in een kleine groep met overnachting onder de sterrenhemel.

Kamers

6 kamers in Afrikaans design met eigen badkamer, airco, kluisje, wifi en veranda. De grote comfort room beschikt daarnaast ook over een koelkast en koffie-/theevoorzieningen en ligt wat meer afgelege en een prachtig uitzicht op de Tsondab Rivier en het Naukluft gebergte. Sommige kamers zijn geschikt voor gezinnen van 3 of 4 personen met slaapbanken of extra bedden.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven zoals fooien, drankjes en overige niet genoemde maaltijden.
Kinderen: max. 2 kinderen 0-16 jaar met korting bij de ouders op de kamer.