Eagles Island Camp (FC)

Adres

Xaxaba Island, Okavango Delta (Moremi Game Reserve), Botswana

Ligging

Het Eagles Island Camp ligt op het Xaxaba eiland aan de zuidwestrand van het Moremi Game Reserve in één van de fraaiste hoeken van de Okavango Delta. De vliegtijd vanuit Maun bedraagt ca. 20 minuten.

Kamers

De 12 rietgedekte tenten liggen op verhoogde plateaus en hebben grote bedden met muskietennetten, een badkamer met douche, airconditioning, een minibar en elektrisch licht. Ook hebben de tenten een privéterras met uitzicht op de drinkplaats.

Faciliteiten

In het rietgedekte hoofdgebouw van het Eagles Island Camp bevinden zich een eetgedeelte, een lounge en een winkeltje. Ook is er een panoramadek en een zwembad. Direct voor het kamp ligt een waterdrinkplaats. Tussen april en oktober worden boot-, mokoro- en kanotochten aangeboden. Van december tot maart is het waterpeil te laag en worden er hoofdzakelijk safari’s per terreinwagen georganiseerd. Wandelingen door de ’bush’ zijn het hele jaar door mogelijk.

Inclusief

Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden, ‘flying-doctors’ verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief

Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde dranken en vluchten tussen de kampen.