Machaba Camp

Machaba Camp is ideaal gelegen: vlak aan de Khwai rivier, die de natuurlijke grens vormt tussen Moremi GR en het Khwai gebied. Deze regio biedt buitengewone mogelijkheden om dieren te observeren. (ID: 71063)

Ligging

aan het einde van de noordoosthoek van het Moremi wildreservaat, net buiten de grens van het reservaat. De vliegtijd per klein vliegtuig van Maun naar Khwai bedraagt ca. 25 min. De transfer van de airstrip naar het camp duurt ca. 25 min.

Accommodatie

Het camp is gebouwd in de klassieke stijl van een safari camp uit de jaren ’50. Het hoofdgebouw is gebouwd onder een groot tentdoek en beschikt over een receptie, restaurant, bar, lounge en bibliotheek. Een klein zwembad en een open vuurplaats zijn beschikbaar. Inbegrepen activiteiten zijn wildsafari's (ochtend-, middag- en nachtsafari's), bushwandelingen en mokorotochten (afhankelijk van de waterstand)

Kamers

8 ruime safaritenten en 2 familietenten, elk met een eigen badkamer met toilet en buitendouche. De tenten staan onder grote, oude bomen met uitzicht op de rivier. Verlichting op zonne-energie.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.
Kinderen: alle leeftijden zijn welkom. Gezinnen met kinderen jonger dan 6 jaar moeten een privévoertuig boeken. Prijzen op aanvraag. Bushwandelingen zijn mogelijk vanaf 16 jaar en mokorotochten vanaf 12 jaar.