Stanley’s Camp

In het traditionale en luxe Stanley’s Camp ervaart u authentieke safaribelevenissen te voet, per auto en aan boord van een mokoro. (ID: 167)

Ligging

Stanley’s Sanctuary Camp ligt op het zuidelijkste punt van Chief’s Island in een privéconcessie die grenst aan het Moremi Game Reserve. Het gebied is rijk aan groot wild, roofdieren en vlaktespelers en beschikt over een gevarieerd vogelleven.

Accommodatie

De ruime lounge, eethoek, buitenbar en haard bieden een prachtig uitzicht over het overstromingsgebied, dé ontmoetingsplaats voor veel wilde dieren. Terwijl u afkoelt in het zwembad, zult u ongetwijfeld vaak giraffen en ander wild zien. Inbegrepen activiteiten: dag- en nacht game drives, bushwandelingen, mokorotochten (afhankelijk van het waterpeil). Optionele activiteit: helikoptervlucht.

Kamers

10 ruime, comfortabele en in traditionele stijl ingerichte safaritenten met badkamer met bad/douche en toilet, haardroger, bureau, ventilator, elektriciteit en noodtelefoon.

 

de 10 zeer ruime, comfortabele safaritenten in traditionele stijl zijn elk voorzien van een terras met uitzicht over het overstromingsgebied, plafondventilator, bed met muskietennet en een badkamer met toilet en binnendouche.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park.
Exclusief: vluchten tussen de lodges, persoonlijke uitgaven, overige drankjes.
Kinderen: zijn welkom. Kinderen van 0-15 jaar overnachten in de kamer van de ouders. Gezinnen met kinderen jonger dan 6 jaar moeten een privévoertuig boeken. Prijzen op aanvraag.