Gomoti Plains Camp

Das kamp ligt ideaal met uitzicht op de Gomoti-rivier en de overstromingsvlakte, en biedt zowel safariactiviteiten op het land als op het water. (ID: 136179)

Ligging

in het oostelijke deel van de Okavango delta, in een zeer wildrijke privéconcessie, op ca. 15 min. vliegen van Maun. Vliegtijd vanaf Maun is ongeveer 15 minuten, en de transfer vanaf het vliegveld naar het kamp duurt ongeveer 40 minuten.

Accommodatie

Het hoofdtent is verscholen in weelderige vegetatie en herbergt de receptie, eetruimte, bar, lounge en bibliotheek. Een zwembad en een open vuurplaats nodigen uit tot ontspanning.

Inbegrepen activiteiten: game drives (ochtend, middag en nacht), bushwandelingen, mokoro- en boottochten (afhankelijk van de waterstand).

Kamers

8 safaritenten en 2 familietenten, met badkamer/douche/wc en uitzicht op de rivier. Verlichting op zonne-energie. Een bijzondere verfrissing wordt geboden door de buitendouche. De verlichting wordt verzorgd door zonne-energie.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.
Kinderen: alle leeftijden zijn welkom. Gezinnen met kinderen jonger dan 6 jaar moeten een privévoertuig boeken. Prijzen op aanvraag. Bushwandelingen zijn mogelijk vanaf 16 jaar oud, en mokorotochten zijn mogelijk vanaf 12 jaar oud.