Kwai River Lodge (FC)

Adres

P.O. Box 100, Okavango Delta (Moremi Game Reserve), Botswana

Ligging

De Kwai River Lodge ligt in de noordoosthoek van het Moremi Game Reserve, net buiten de parkgrens aan de rand van de Khwai ’floodplains’ en nabij de Khwai rivier. De vliegtijd van Maun bedraagt ca. 30 minuten. Het gebied rondom de Khwai rivier geldt als één van de meest wildrijke delen van het Moremi Game Reserve.

Accommodatie

De Kwai River Lodge beschikt over 14 luxe ingerichte tenten en een suite. De inrichting is vergelijkbaar met die van Eagle Island Camp.

Faciliteiten

Het rietgedekte hoofdgebouw van de Kwai River Lodge biedt dezelfde faciliteiten als het Eagle Island Camp (zonder waterdrinkplaats). Zwembad en internetlounge aanwezig. Mogelijke activiteiten zijn safari’s in open safariwagens, avondsafari’s en wandelingen. Bijzonderheid: de lodge heeft een klein fitnesscentrum en biedt diverse massages en spafaciliteiten in tenten aan (niet inclusief).

Inclusief

Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden, ‘flying-doctors’ verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief

Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde dranken en vluchten tussen de kampen. Er is de mogelijkheid te genieten van een privédinner op uw terras.