Lemala Kuria Hills Lodge

Eersteklas camp in de Wogakurya Hills, in de omgeving van de Mara rivier midden in het hoofdgebied van de Grote Migratie. (ID: 137033)

Ligging

nabij de Mara rivier, op ca. 45 min. rijden naar de Kogatende airstrip.

Accommodatie

De noordelijke Serengeti biedt een divers landschap trekt het hele jaar door wilde dieren aan. Tijdens de grote trek voelt u het lichte getril van de ontelbare hoeven van de rondzwervende gnoes. De bar, het restaurant, het zwembad, de spa en de uitkijkterrassen zijn modern ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de kopjes in de savanne.

Kamers

de 15 moderne safaritenten staan tussen granieten rotsblokken en kopjes en bieden zo maximale privacy en een spectaculair uitzicht. Ze hebben een glazen voorkant en beschikken over een badkamer met douche en vrijstaand bad, buitendouche, haardroger, muskietennetten, ventilator, minibar en een terras met plunge pool.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, entreegelden nationale parken, lokale drankjes, wasservice.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige drankjes.
Kinderen: welkom vanaf 3 jaar. 1 kind 3-15 jaar gratis in de kamer van de ouders, bij 2 kinderen krijgt het tweede kind 50% korting in de kamer van de ouders. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom op de safari’s met de andere gasten.