Singita Explore Mobile Tented Camp

Ligging

Singita Explore Mobile Tented Camp is gelegen in het noorden van Tanzania, deel van de Serengeti. Singita Explore Mobile Tented Camp is ideaal gelegen aan de beroemde trekroute die jaarlijks wordt doorkruist door meer dan een miljoen gnoes.

Hotel

De Singita Explore Mobile Tented Camp beschikt niet over een zwembad, wel over een spa. Er is elektriciteit aanwezig (240 VAC) in de grote lounge. Dit is geschikt voor het opladen van elektronische apparaten.

Accommodatie

Er zijn in totaal 6 tenten. Tijdens uw verblijf in Singita Explore Mobile Tented Camp, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder cheetah’s, bebaarde gnoes, vossen, zwarte neushoorns, giraffen, leeuwen, olifanten, buffels en luipaarden.

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (exclusief kenner wijnen en Franse Champagne), Land Rover safari onder begeleiding van een ervaren gids, was- en strijkservice, transfers van en naar Singita airstrip.

Exclusief

Tanzania Wildlife kosten van US $ 50 per persoon, fooien, persoonlijke uitgaven en spa-behandelingen.

Opmerking

Singita Explore Mobile Tented Camp ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.