Wellworth Ole Serai Luxury Camps

Luxueuze camps waarin u de Serengeti van dichtbij kunt beleven. (ID: 137059)

Ligging

De camps Turner Springs, Moru Kopjes en Seronera liggen in de centrale Serengeti, 14-25 km van de airstrip. Kogatende bevindt zich op 1,5 km van de airstrip en op 2,5 km van de Mara-rivier.

Accommodatie

De 4 Ole Serai Camps liggen midden in de Serengeti. Ze liggen in prachtige gebieden met veel water, wat zowel kuddes als rovers aantrekt. U maakt het hele jaar door kans om de Big Five te spotten. Tijdens de Grote Migratie trekken gnoes en zebra's voorbij uw safaritent. Grote acacia's zorgen voor voldoende schaduw. Elk camp beschikt over een lounge en een 110 m² grote eettent met bar. Daarnaast is er ook een wasservice, spa (enkel Turner Springs & Moru Kopjes), bibliotheek en wifi. Aangeboden activiteiten: wandelsafari’s, game drives, sundowners, taalcursus Swahili, sterrenobservaties, diner in de boma en ballonvaarten.

Kamers

20 luxueuze safaritenten in Turner Springs en Moru Kopjes, 13 in Kogatende en 9 in Seronera bieden op 45 m² een 180° uitzicht vanuit het bed, een grote veranda, kluisje, koffie/theefaciliteiten, ventilator, 24/24 u. elektriciteit en warm water op zonne-energie. Elk camp biedt ook een familietent aan (105 m²).

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/volpension, entreegelden nationale parken.
Exclusief: safari-activiteiten, persoonlijke uitgaven, overige drankjes.
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar. 6-16 jaar 40% korting in de kamer van de ouders en 20% in een eigen kamer.