Serengeti Sojourn

Het volmaakte avontuur in de wildernis! Dit mobiele camp is altijd perfect gelegen om de Grote Migratie te aanschouwen. (ID: 109995)

Ligging

Ndutu regio (midden december tot eind maart), Togoro regio (juni tot oktober).

Accommodatie

Serengeti Sojourn trekt tweemaal per jaar mee met de Migratie: van midden december tot eind maart op een heuvel in de Ndutu regio waar u de afkalfperiode kunt meemaken. Van begin juni tot eind oktober ligt het camp in de Togoro-regio waar de kuddes veel tijd doorbrengen voordat ze verder naar het noorden trekken. De regio staat bekend om het spotten van katten en de spectaculaire uitzichten door de vele kopjes (kleine heuvels). Het camp biedt veel privacy en een optimale service. Er staat u een persoonlijke butler ter beschikking en het camp werkt op zonne-energie. U kunt ook gebruik maken van de wasservice. In de lounge tent vindt u de bibliotheek, comfortabele sofa’s en de bar.

Kamers

10 ruime tenten (32 m²) en 2 familietenten bieden luxe te midden van de natuur, met o.a. muskietennetten aan de ramen, een leefruimte, groot en overdekt terras met ligstoelen en -banken, badkamer met douche en 2 wastafels.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, entreegelden NP, lokale wijn en bier, frisdrank en water tijdens maaltijden.
Exclusief: safari-activiteiten, overige drankjes, transfers, wasservice, persoonlijke uitgaven.
Kinderen: welkom vanaf 7 jaar. Kinderen van 7-11 jaar krijgen 50% korting in de kamer van de ouders of 25% korting in een kamer met één ouder.