Singita Mara River Tented Camp

Ligging

Singita Explore Mobile Tented Camp is gelegen in het noorden van de Mara Rivier. Singita Explore Mobile Tented Camp is het toonbeeld van duurzaam toerisme en streeft bewust naar het onnodig gebruik van energie en niet-boilogisch afbreekbare materialen.

Hotel

De Singita Explore Mobile Tented Camp beschikt over een klein zwembad in het hoofdkamp. Er is gratis WiFi, maar vanwege de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn. Er is elektriciteit aanwezig (zonne-energie) met internationale stopcontacten. Dit is geschikt voor het opladen van elektronische apparaten.

Accommodatie

Er zijn in totaal 4 suites en 2 familie tenten. Tijdens uw verblijf in Singita Explore Mobile Tented Camp, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder antilopen, katten, olifanten en enorme populaties van krokodillen en nijlpaarden.

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (exclusief kenner wijnen en Franse Champagne), Land Rover safari onder begeleiding van een ervaren gids, wasservice, transfers van en naar Serengeti Lamai airstrip.

Exclusief

Serengeti National Park Fees van US $ 60 per persoon per nacht, fooien en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Singita Explore Mobile Tented Camp ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen

Kinderen van 10 jaar en ouder zijn van harte welkom.