Singita Sabora Tented Camp

Ligging

Singita Sabora Tented Camp is gelegen in het noorden van Tanzania, deel van de Serengeti. Singita Sabora Tented Camp is ideaal gelegen aan de beroemde trekroute die jaarlijks wordt doorkruist door meer dan een miljoen gnoes.

Hotel

De Singita Sasakwa Lodge beschikt over een zwembad, een spa en fitnessruimte. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie

Er zijn in totaal 9 tenten. Tijdens uw verblijf in Singita Sabora Tented Camp, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder cheetah’s, bebaarde gnoes, vossen, zwarte neushoorns, giraffen, leeuwen, olifanten, buffels en luipaarden.

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (exclusief kenner wijnen en Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers van en naar Singita airstrip.

Exclusief

Tanzania Wildlife kosten van US $ 50 per persoon, fooien, persoonlijke uitgaven, telefoongesprekken en spa-behandelingen.

Opmerking

Singita Sabora Tented Camp ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen

Kinderen vanaf 10 jaar en ouder zijn van harte welkom.