Singita Serengeti House

Ligging

Singita Serengeti House is gelegen in het noorden van Tanzania, deel van de Serengeti. Singita Serengeti House is ideaal gelegen aan de beroemde trekroute die jaarlijks wordt doorkruist door meer dan een miljoen gnoes.

Hotel

De Singita Serengeti House beschikt over een zwembad, een privé tennisbaan en een paviljoen. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie

Er zijn in totaal 4 suites, 2 gelegen in het hoofdgebouw en 2 gelegen aan weerszijden van het hoofdgebouw. Tijdens uw verblijf in Singita Serengeti House, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder cheetah’s, bebaarde gnoes, vossen, zwarte neushoorns, giraffen, leeuwen, olifanten, buffels en luipaarden.

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (exclusief kenner wijnen en Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers van en naar Singita airstrip.

Exclusief

Tanzania Wildlife kosten van US $ 50 per persoon, fooien, persoonlijke uitgaven en spa-behandelingen.

Opmerking

Singita Serengeti House ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.