Kalahari Red Dunes Lodge

Het thuis van de door uitsterven bedreigde duivelsklauw plant. (ID: 42939)

Ligging

in een privéwildreservaat op 8 km van Kalkrand, ca. 196 km van Windhoek.

Accommodatie

Deze oase ligt midden in de zandduinen van de Kalahari. In het hoofdgebouw is er een restaurant met ruim panoramaterras, bar met open haard en lounge met gratis wifi. Het zwembad met zonneterras nodigt uit om te relaxen. Optionele activiteiten: mountainbike verhuur, gemarkeerde wandelwegen, safari-/panoramaritten, driedaagse Trans-Kalahari wandeltocht voor 1-4 pers.

Kamers

11 ruime kamers met rieten daken, een geslaagde mix van gebouw en safaritent. De kamers bieden veel privacy en liggen rondom een uitgedroogd meer. Via houten paden bereikt u het hoofdgebouw. Elke kamer heeft een badkamer, sommige met buitendouche. Verder beschikt u over een panoramavenster, lounge, muskietennet, haardroger, koffie/theefaciliteiten, airco, kluisje, koelkast, terras, en soms oven. Er zijn twee family rooms voor max 4 pers. Iets meer afgelegen bevindt zich de exclusieve suite voor 2 personen met plunge pool.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension. Trans-Kalahari wandeltocht: overnachtingen (1x Kalahari Red Dunes Lodge, 1x Dune Camp), volpension, water tijdens de wandelingen en Engelstalige wandelbegeleiding.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes en optionele activiteiten.
Kinderen: 0-3 jaar gratis, max. 2 kinderen 4-12 jaar bij de ouders op de kamer (korting op aanvraag).