Kiripotib Guestfarm

De charmante Kiripotib Guestfarm met een eigen Afrikaanse flair ligt in de immense uitgestrektheid van de Kalahari. Een ideale plek om uw reis door Namibië te starten of te eindigen en een Namibische schapen- en rundveeboerderij te ontdekken. (ID: 92)

Ligging

het 10.000 ha grote farmland voor vee, schapen en wilde dieren ligt ca. 160 km ten zuidoosten van Windhoek en de Hosea Kutako internationale luchthaven (ca. 2 u. rijden). Transfers op aanvraag, airstrip aanwezig.

Accommodatie

Individuele en met liefde vormgegeven guestfarm met familiale sfeer. In de gezellige lapa aan het zwembad vindt u een bar en kleine lounge. Op koudere dagen geniet u aan de open haard en in de bibliotheek van het hoofdgebouw. U vindt er ook de eetkamer. Aan het verfrissende zwembad, omringd door een zonneterras en inheemse bomen, komt u volledig tot rust. In het restaurant worden typische Namibische farmgerechten geserveerd, waarvan de meeste ingrediënten van de guestfarm zelf afkomstig zijn. Het diner wordt indien mogelijk in de boma onder de sterrenhemel geserveerd. Uniek aan de boerderij zijn de ultramoderne faciliteiten, de optimale omstandigheden om sterren te kijken en de inspirerende kunst- en ambachtsateliers, zoals de workshops spinnen, weven en sieraden maken. Optionele activiteiten: begeleide wandelingen en e-bike tours, safari’s bij zonsondergang, sterren kijken met experts, workshop- en boerderijrondleidingen.

Kamers

elke kamer is ingericht in aardse kleuren met een vleugje etnische chic en een geslaagde mix van Afrikaanse flair en modern comfort. Er zijn 13 stijlvolle standaardkamers, 2 vrijstaande chalets met sofa - ideaal voor gezinnen - en 2 rustieke safaritenten. Allemaal met privébadkamer en apart toilet, wifi, kluisje. De chalets en standaardkamers hebben airco en een terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, activiteiten, fooien, drankjes, transfers en overige maaltijden.
Kinderen: 0-2 jaar gratis, 3-13 jaar met korting bij ouders op de kamer.