Kiripotib Guestfarm

De charmante Kiripotib Guestfarm met een eigen Afrikaanse flair ligt in de immense uitgestrektheid van de Kalahari. Een ideale plek om uw reis te starten of te eindigen. (ID: 92)

Ligging

het 10.000 ha grote farmland voor vee, schapen en wilde dieren ligt ca. 160 km ten zuidoosten van Windhoek en de Hosea Kutako internationale luchthaven (ca. 2 u. rijden). Transfers op aanvraag, airstrip aanwezig.

Accommodatie

Individuele en met liefde vormgegeven guestfarm met familiale sfeer. Gezellige lapa, bar, lounge met open haard en bibliotheek. Verfrissend zwembad, omringd door een zonneterras en inheemse bomen. In het restaurant worden typische Namibische farmgerechten geserveerd, waarvan de meeste ingrediënten van de guestfarm zelf afkomstig zijn. Het diner wordt wanneer mogelijk in de boma onder de sterrenhemel geserveerd. Optionele activiteiten: begeleide wandelingen en e-bike tours om wild te observeren, safari’s, sterren kijken, bezoek aan een weverij, goudsmit en galerij alsook een arts & crafts studio.

Kamers

13 mooi ingerichte kamers, 2 vrijstaande chalets sofa – ideaal voor gezinnen. 2 rustieke safaritenten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met apart toilet, wifi, airco, kluisje en terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, activiteiten, fooien, drankjes, transfers en overige maaltijden.
Kinderen: 0-2 jaar gratis, 3-13 jaar met korting bij ouders op de kamer.