Namib Desert Lodge

Unieke ligging in de Namib Desert, tussen open grasvlaktes met versteende oeroude duinen en kameeldoornbomen. Onderdeel van de Gondwana Collection.

Ligging

Direct aan de voet van de versteende duinen van de Namib, aan de C19 op 60 km ten noorden van Sesriem en ca. 30 km ten zuiden van Solitaire. Windhoek ligt op ca. 290 km afstand.

Lodge

Het hoofdgebouw en de bungalows liggen verspreid over het terrein. Er is een restaurant en een bar met terras en uitzicht op de versteende duinen. Tussen de palmen vindt u 2 zwembaden en een verlichte waterdrinkplaats die vaak door oryx antilopen en springbokken wordt bezocht. Optionele activiteiten: rit per terreinwagen rond zonsondergang door het Gondwana Namib Park, excursies naar de Sossusvlei en verschillende wandelingen in de omgeving.

Accommodatie

65 gezellige kamers (ca. 25 m²), in warme kleuren met eigen badkamer, een klein terras, koffie/theefaciliteiten, muskietennet, kluisje, haardroger en airconditioning. Sommige kamers hebben 4 kamers en zijn op die manier geschikt voor gezinnen.

Inclusief

Logies/ontbijt.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Opmerking

3=2 (geldig: 01.01.-31.12.).