Rostock Ritz Desert Lodge

Vanuit de lodge heeft u een schitterend panoramisch zicht op de Namib en de Rotstock bergen, een wandelparadijs. Het enige Ritz hotel ter wereld omgeven door rotsen en woestijn. (ID: 118)

Ligging

ca. 42 km van Solitaire, ca. 120 km van Sesriem en ca. 240 km van Windhoek/Swakopmund.

Accommodatie

De lodge is harmonieus ingebed in het landschap en ligt op een heuvel met eindeloos uitzicht over de Namib vlakte tot aan de bergketen. In het hoofdgebouw geniet u in het restaurant van een ongelooflijk menu. Er is ook een lounge, bar en gratis wifi. Bij het zwembad onder de rieten lapa vindt u het beste plekje van de lodge. Ontspan in een van de gezellige hangstoelen en geniet van de uitgestrektheid van het landschap en deze onwezenlijke rust. Bij de nabijgelegen waterpoel zijn altijd dorstlessende zebra’s, springbokken, maar ook oryxantilopen en verschillende vogels te vinden. Optionele activiteiten: 10 verschillende gemarkeerde paden, rit langs prehistorische rotstekeningen, natuurrit bij zonsondergang, Meerkat Rescue Project.

Kamers

in de ronde bungalows bevinden zich in totaal 16 kleinere standaard kamers en 3 zeer ruime suites. Elk verblijf beschikt over een privébadkamer, ventilator, muskietennet, koffie-/theevoorzieningen en een terras met een geweldig panoramisch uitzicht. De suites bieden ook een gezellige zithoek. Voor gezinnen zijn er kamers met tussendeuren.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven zoals fooien, drankjes en overige niet genoemde maaltijden.
Kinderen: 0-2 jaar gratis, max. 1 kind 3-11 jaar bij de ouders op de kamer (korting op aanvraag).
Special: Bij een verblijf van 2 nachten krijgt u korting.