&Beyond Sossusvlei Desert Lodge

Zeer moderne en comfortabele accommodatie aan de rand van de Namib Desert.

Ligging

&Beyond Sossusvlei Desert Lodge ligt in het NamibRand Natuurreservaat (180.000 ha.) aan de rand van de Namib Desert met eindeloze grassteppes, vlaktes en de Naukluft bergen, tegen een rotswand. Op ca. 360 km ten zuidwesten van Windhoek en ca. 50 min. rijden naar Sesriem. Airstrip op slechts 5 min. afstand.

Lodge

In het hoofdgebouw is er een lounge met open haard en internettoegang, eetgedeelte, bibliotheek, wijnkelder, bar, veranda en zwembad. 4WD excursies naar de NamibRand en naar de Sossuvlei duinen zijn inclusief. Optionele excursies: ballonvaart, tocht per quadbike.

Accommodatie

10 ruime villa’s van natuursteen met open haard in de woonkamer, alle met eigen badkamer met binnen- en buitendouche, airco, overdekt terras, minibar, haardroger, kluisje, telefoon, cd-speler en een kleine telescoop. Door het raam boven uw bed kunt u de prachtige sterrenhemel aanschouwen.

Inclusief

Volpension, activiteiten in NamibRand, lokale drankjes.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Opmerking

Bij een verblijf van min. 4 nachten krijgt u tot 15% korting per volwassene, vanaf 6 nachten tot 25% (niet in juli-augustus), ook geldig in combinatie met &Beyond Lodges in Zuid-Afrika en Botswana.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden:

Meer informatie op aanvraag beschikbaar.