Desert Homestead Lodge

Ongedwongen en natuurlijke gastvriendelijkheid in een fraai landschap. De lodge staat bekend om zijn paardensafari’s. Dit is een uitstekende uitvalsbasis voor bezienswaardigheden in de regio. (ID: 83216)

Ligging

de lodge ligt ca. 30 km ten zuidoosten van de Sossusvlei in het privénatuurreservaat Namib Tsaris, dat zich inzet voor de bescherming van het unieke en kwetsbare woestijnlandschap. De lodge grenst aan het UNESCO Werelderfgoed Namib Sand Sea.

Accommodatie

De lodge werd als modern, rietgedekt landgoed met paardenfokkerij ontworpen en hecht veel belang aan duurzaamheid. Het hoofdgebouw staat verhoogd op een heuvel en biedt een heerlijk panorama. Hier vindt u het restaurant met terras, bar, lounge, winkeltje, twee zwembaden met groot zonneterras en gratis wifi. Optionele activiteiten: excursies naar de Sossusvlei, paardrijden voor ervaren ruiters en beginners, panoramaritten, gemarkeerde wandelingen, Namib Night - tweedaagse paardensafari met overnachtingen in een mobiel en rustiek tentenkamp.

Kamers

de 26 gerenoveerde huisjes stralen rustieke gezelligheid uit en passen perfect in het concept. Ze zijn uitgerust met privébadkamer, muskietennet, kluisje, koffie-/theevoorzieningen, airco en een overdekt terras. Geniet van het geweldige uitzicht op het reservaat. 7 kamers zijn geschikt voor gezinnen met 1-2 kinderen. Het ruiterhuisje met 2 slaapkamers en gemeenschappelijke badkamer biedt plaats aan 4 personen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, activiteiten, fooien.
Kinderen: 0-3 jaar gratis. Max. 1 kind van 4-12 jaar met korting bij de ouders in de kamer.