Desert Homestead Lodge

Ongedwongen en natuurlijke gastvriendelijkheid in een fraai landschap. De lodge staat bekend om zijn paardensafari’s. Dit is een uitstekende uitvalsbasis voor bezienswaardigheden in de regio. (ID: 83216)

Ligging

de lodge ligt ca. 30 km ten zuidoosten van de Sossusvlei in een privénatuurreservaat en grenst aan het UNESCO Werelderfgoed Namib Sand Sea.

Accommodatie

In de lodge, die in de stijl van een rietgedekt ridderhof werd ontworpen, wordt veel belang gehecht aan duurzaamheid. Het hoofdgebouw staat verhoogd op een heuvel en biedt een heerlijk panorama. Hier vindt u het restaurant met terras, bar, lounge, winkeltje en twee zwembaden met groot zonneterras. Gratis wifi in het hoofdgebouw. Optionele activiteiten: excursies naar de Sossusvlei, paardrijden voor ervaren ruiters en beginners, panoramaritten, gegidste wandelingen, Desert Horsetrails (safari’s van meerdere dagen met overnachtingen in een mobiel en rustiek tentenkamp).

Kamers

de 26 huisjes brengen rustieke gezelligheid. Ze zijn uitgerust met eigen badkamer, muskietennet, airco en eigen overdekt terras. 7 ervan zijn geschikt voor gezinnen met 1-2 kinderen. Het ridderhuisje met 2 slaapkamers en een gemeenschappelijke badkamer biedt plaats aan 4 personen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, activiteiten, fooien.
Kinderen: 0-3 jaar gratis. Max. 1 kind van 4-12 jaar met korting bij de ouders in de kamer.