Sossusvlei Lodge

Luxe direct aan de ingang van de Sesriem Canyon en de beroemde Sossusvlei. (ID: 113)

Ligging

slechts 500 m van de ingang van het Namib-Naukluft NP en 5 km van de Sesriem Canyon, op ca. 330 km van Windhoek en 360 km van Swakopmund. Eigen landingsbaan: 1 vlieguur van Windhoek/Swakopmund/Lüderitz.

Accommodatie

Privéreservaat met restaurant, bar, buitenhaard, groot terras met kameeldoornbomen die schaduw bieden, verhoogd terras, souvenirwinkel, zwembad, verlichte drinkplaats en gratis wifi. ’s Avonds is het gevarieerde grillbuffet onder de sterrenhemel een droom voor liefhebbers van Namibisch wild. Optionele activiteiten zoals: begeleide wandelingen, panoramaritten, quadbike trips, rondvluchten in klein vliegtuig of in helikopter, privédiner in de woestijn, boogschieten, balloonvaarten, en excursies naar Sesriem Canyon, de Deadvlei of Sossusvlei.

Kamers

44 superior kamers met hoekbank, 3 family rooms die uit 2 standaard kamers met verbindingsdeur bestaan, 1 suite met eigen lounge, terras met plunge pool en adembenemend uitzicht. Elk helder en aangenaam ingericht met moderne, grote badkamer, koffie/theefaciliteiten, kluisje, airco en terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijk uitgaven zoals drankjes, fooien, overige maaltijden en optionele excursies.
Kinderen: max. 1 kind van 0-11 jaar bij de ouders op de kamer: gratis. Maaltijden ter plaatse betalen.