Ol Kinyei PC

De prive-concessie gebieden die ten noorden van het Masai Mara Game Reserve liggen, kennen niet alleen veel lagere bezoekersaantallen, maar hier kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en culturele interactie met de lokale Masai stammen.

Ol Kinyei is een relatief kleine Conservancy in het noordoosten van het Greater Masai Mara gebied, dat een aangename mix bevat van open grasvlakten en enkele glooiende valleien bebost met acacia’s. Omdat er slechts één kamp in deze concessie ligt, het mid-priced Porini Ol Kinyei Camp, is autoverkeer en het bezoekersaantal hier extreem laag.

Verder biedt het safarikamp een ongebruikelijke vrijheid in de manier waarop de safari’s worden uitgevoerd, waardoor dit één van de weinige locaties is die echte avond- en nachtsafari’s kan bieden. Vanuit het Ol Kinyei gebied is het minder aantrekkelijk om een dagexcursie naar het Masai Mara Game Reserve te maken, omdat u het drukke Sekenani gebied moet passeren. We adviseren eerder om een bezoek aan dit gebied te combineren met een verblijf in een lodge of safarikamp verder naar het westen.

Accommodaties in het Ol Kinyei PC