Talek River Area

De Talek River is een belangrijke zijrivier van de Mara River. De rivierbedding vormt het middelste deel van de noordgrens van het Masai Mara Game Reserve. De Talek Gate is na de Sekenani Gate de drukste toegang tot het park. Buiten het park is langs de toegangsweg een schijnbaar ongecontroleerde stedelijke ontwikkeling gaande, van winkels en huizen.

De Talek River Area vormt vanwege haar centrale ligging een ideale lokatie om het Masai Mara Game Reserve te verkennen, alhoewel het ook in dit deel dus wat drukker is dan meer zuidelijk en westelijk in het park.

Accommodaties in het Talek River gebied

Mara Simba Lodge | Impala Tours

Mara Simba Lodge (MC+)

Deze lodge is ontworpen en ingericht in traditionele Masai stijl en heeft een centrale locatie in het Masai Mara GR, direct aan de Talek rivier. Butlers en een chef kunnen met u meereizen naar een locatie in het park voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Mara Engai Wilderness Lodge | Impala Tours

Mara Engai Wilderness Lodge

Genesteld op een afgelegen locatie, 300m boven de Masai Mara met een ononderbroken uitzicht over het ongelooflijke landschap en de Great Migration Route. Geniet van heerlijke maaltijden, bereid met verse producten uit eigen biologische tuin.