Mara South East

Dit gebied in het uiterste zuidoosten van de Masai Mara omvat de oostflank van het natuurreservaat tezamen met het aanliggende steppegebied dat in handen is van de lokale stammen. De safarikampen die hier liggen genieten van aanzienlijke rust in vergelijking met die in het park zelf. De oostelijke flank van de Masai Mara is nogal afgelegen maar kent toch een redelijke dierdichtheid.

Het Cottars’ 1920 Camp is één van de oudste safarikampen in Afrika, maar staat bekend om haar stijlvolle inrichting, hoge service en hoogste kwaliteit als aankomt op de faciliteiten en het eten. Het Impiripiri Camp is veel eenvoudiger en goedkoper. Voor een volledige Masai Mara ervaring adviseren we om een bezoek aan dit gebied te combineren met kampen verder naar het westen, zoals die in de Mara Confluence, Mara North of Mara Olare Orok.

Accommodaties in Mara South East

Cottars 1920`s Safari Camp | Impala Tours

Cottars 1920`s Safari Camp (FC)

Cottars biedt een overvloed aan wilde dieren, een privacy garantie en professionele begeleiding in een luxe en authentieke kampeeromgeving. Dit bekroonde kamp ligt in de Olderikesi privé concessie, grenzend aan de Serengeti and Loliondo reservaten.