Cottars 1920`s Safari Camp (FC)

Het zeer exclusieve Cottars 1920’s Safari Camp ligt in de Olderikesi privé-concessie, meteen grenzend aan het Masai Mara Game Reserve en het Loliondo reservaat (in Tanzania). Hier vindt u nog de rust die 80 jaar terug heel gewoon was in de Masai Mara - geen heteluchtballonnen en geen overvliegende vliegtuigjes, geen nabijgelegen lodges, geen andere safari jeeps als er iets bijzonders is te zien. U kunt hier “true safari style” genieten - bijvoorbeeld ook te voet, of diep in de nacht dieren observeren.

Accommodatie

Het Cottars 1920’s Safari Camp bestaat uit slechts 7 tenten. De tenten zijn geheel in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw ingericht, met veel luxe en comfort. De safaritenten zijn ruim, luxueus en ingericht met safarimeubilair uit de 1920’s en voorzien van een kleedkamer en badkamer met een ouderwetse douche, toilet en antiek bad. Vanaf uw veranda kunt u genieten van de weldadige rust in de Masai Mara. U mag in deze concessie ook "night drives" maken, wat niet overal in de Masai Mara mogelijk is. Ook kunt u genieten van wandelsafari’s, heerlijke maaltijden in de stijl van vervlogen dagen en van diverse massages. De butlers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Faciliteiten

Het Cottars 1920’s Safari Camp is ingesteld op maximaal 12 gasten, waarbij elke gast de individuele aandacht krijgt die hij en zij verdient. Ook de algemene voorzieningen, zoals de lounge, bar en het restaurant, zijn ondergebracht in authentieke witte doek tenten, die zeer ruim en luxueus zijn ingericht voorzien zijn van oorspronkelijke safari antiek uit de 20e jaren. Een persoonlijke butler is aanwezig om elke gast persoonlijk ter wille te zijn. Treffende woorden hiervoor kunnen zijn: zacht gefluisterd harmonie, romantiek, avontuur en elegantie.