Olare Orok PC

De prive-concessie gebieden die ten noorden van het Masai Mara Game Reserve liggen kennen niet alleen veel lagere bezoekersaantallen, maar hier kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en culturele interactie met de lokale Masai stammen.

Olare Orok is een fraai en grotendeels open grasland met glooiende heuvels en met beekjes omzoomd door dichte oeverbegroeiing. Het is één van de meest aantrekkelijke landschappen in het Greater Masai Mara gebied. Vanuit dit gebied kunt u ook heel gemakkelijk een dagexcursie maken naar meer zuidelijk gelegen Governors Area en Mara Confluence gebied, waar u in het migratieseizoen de beroemde River Crossings kunt zien.

De beste safarikampen bevinden zich in de mooie zuidwestelijke hoek van de Olare Orok Concessie, met name het chique Mara Plains Camp is aanbevelenswaardig. Vlakbij ligt het eenvoudiger en iets voordeligere Porini Olare Orok Camp. Een andere goede optie is het Kicheche Olare Orok - gelegen bovenaan de oostgrens. Als u op zoek bent naar een prive-kamp, dan is het uitstekende Topi House misschien wel de beste van zijn soort in de Masai Mara.

Accommodaties in Olare Orok PC