Mara Engai Wilderness Lodge

Een lodge op de Siria helling, 300 m boven de Masai Mara vlakte, met adembenemend uitzicht op de Grote Migratie. Een uitgelezen plek om u terug te trekken en tot rust te komen. (ID: 121360)

Ligging

in het noordwestelijke deel van de Masai Mara, afgescheiden van de rest van het reservaat door de Mara rivier. Daarom is deze omgeving rustiger. Een privéweg biedt u exclusieve toegang tot de Masai Mara.

Accommodatie

Dit camp beschikt over een restaurant met panorama, een gezellige lodge in Afrikaanse stijl om ’s avonds te ontspannen, een bibliotheek en internetaansluiting in de gemeenschappelijke delen. In de keuken gebruikt men verse groenten uit de eigen tuin. Een groot deel van het personeel zijn Masai die in de nabije omgeving wonen – ze geven u ’s avonds graag een dansvoorstelling. Er is een robuuste 6x6 terreinwagen om op safari te gaan, ofwel kunt u ook te voet gaan, begeleid door een ervaren Masai gids.

Kamers

20 ruime safaritenten, gebouwd op platformen om een beter uitzicht te bieden, rustig gelegen aan de rand van de bush en verdeeld over de vlakte om rust en privacy te garanderen. Elke tent heeft een plafondventilator en badkamer met 2 wastafels en een regenwouddouche.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, entreegelden NP, safari-activiteiten in groep, 1 bush ontbijt, 1 bush diner, sundowner, lokale drankjes, wasservice.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige drankjes