Karen Blixen Camp (FC+)

Het Karen Blixen Camp is een sfeervol safarikamp in het noordwestelijk gedeelte van het Masai Mara Game Reserve, geheel in de stijl van Karen Blixen (auteur van "Out of Africa") in de jaren ‘20.

Adres

C13 Lolgorien - noordwesten van het Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie

Het Karen Blixen Camp beschikt over 22 luxe tenten met een mooie mahoniehouten vloer, die doorloopt naar uw veranda. Op uw veranda staan comfortabele bedden met kussens waar u heerlijk in weg kunt duiken en kunt genieten van al het moois om u heen. Elke tent heeft een badkamer met toilet en een douche in de openlucht.

Faciliteiten

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het restaurant of, als u dat wenst, in de mooie tuin met uitzicht op de Mara rivier. Karen Blixen Camp beschikt over een bar, lounge, souvenirwinkel, internetfaciliteiten en een zwembad, waar u kunt afkoelen tussen de "gamedrives". Geniet ook van een rustgevende massage, die eventueel ook gegeven kan worden in uw eigen tent. Naast "game drives", kunt u ook deelnemen aan een wandelsafari of een cultureel uitstapje, zoals een bezoek aan een Masai dorpje.