Kichwa Tembo Tented Camp (MC+)

Kichwa Tembo Tented Camp is een geliefde safari lodge, gelegen op de uitloper van het Oloololo Escarpment van de Great Rift Valley, met spectaculair uitzicht over de open vlaktes van het Masai Mara Game Reserve met zijn vele wilde dieren.

Adres

C12 Keekorok, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie

Het safarikamp beschikt over 40 `Hemingway-stijl´ safaritenten met eigen douche, toilet en eigen terras met uitzicht over de savanne. Alle safaritenten bieden uitzicht over natuurpark. De tenten zijn smaakvol ingericht met Afrikaanse meubels en kunstvoorwerpen.

Faciliteiten

Het Kichwa Tembo Tented Camp beschikt over lounge, bar, giftshop, wasserij service, roomservice en een groot restaurant, waar met zorg bereide maaltijden worden geserveerd. Het zwembad biedt een fraai uitzicht over de vlaktes, waar ’s middags regelmatig zich olifanten en andere wilde dieren vertonen.

Activiteiten

Het Kichwa Tembo safarikamp ligt ideaal om ochtend en avond game drives te maken door het Masai Mara Game reserve. Andere mogelijkheden zijn nachtelijke game drives, wandelsafari’s onder leiding van een Masai gids, bezoek aan een Masai dorp en een ballonvaart over het park. Deze kunnen geboekt worden bij de receptie.